Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Gourmet vine hos Gourmetwine
Vin fra Bordeaux
Gourmet vine hos Gourmetwine
Gourmet events
Økologisk & Biodynamisk Vin
Økologisk & Biodynamisk Vin

Bæredygtige vine

 

Stort udvalg af kvalitetsvine til attraktive priser

Efter at have skrabet lidt penge sammen i de første 6 måneder, begyndte jeg at importere selv. Jeg husker stadig første gang, der ankom en palle vin fra Frankrig - det var en stor dag.

Kort tid efter måtte vi udvide og lejede os derfor ind i et engros lager i Svendborg, hvor vi kunne sende vinene fra. De næste par år voksede firmaet og vi leverede vin til en række restauranter i Danmark, kombineret med afholdelsen af en række Gourmet events landet over.

Men der manglede noget: i et par år gik jeg og drømte om at kombinere alle vores gode vine, med min passion for jazz og gode fødevarer. Derfor var oktober 2018 en skelsættende dato. Her åbnede vi dørene for vores store butik i Svendborg, hvor vi har fyldt 160 kvm. med mine 4 ”laster” god vin, jazz på anlægget, spiritusog lækre pølser/oste.

Seneste skud på stammen er vores hjemmeside, som du kigger på lige nu. Her kan vi servicere kunder landet over, og så er vi de eneste i verden, der har en smagsmotor der rent faktisk virker. Det betyder, at du her på siden kan svare på en række spørgsmål, angående dine fødevarevaner og så kan siden selv foreslå en række gode vine til netop din smag.

 
 
Gourmet Wine - butikken i Svendborg
Peter Rasmussen, ejer af Gourmet Wine
Gourmet Wine - butikken i Svendborg
 

En oplevelse hver gang du handler hos os

Her på vores webshop tilbyder vi landsdækkende levering inden for 2-3 hverdage, af gode vine fra hele verden. Men det der driver os, at give kunden en oplevelse hver gang de handler hos os. En oplevelse af service, en smagsoplevelse, og kan vi toppe op med en ”AHA oplevelse” i form af nye smage eller overraskende god kvalitet, gør vi det.

Derfor har vi også bygget vores ”smagsmotor”, den eneste af sin slags i verden. Her kan du udfylde en række simple spørgsmål om dine fødevarevaner, og så få en række vine foreslået, som passer netop til DIN smag. Det skulle gerne gøre det nemt og vælge vine herinde, men også måske give dig muligheden for at købe noget at vin, end ”det du plejer”.

Besøg os i Svendborg

Vi har fyldt 160 kvm. med god vin og spiritus i Svendborg. Men det er så meget mere end det. Hos os skal det være hyggeligt og handle.

Derfor er butikken bygget op i gamle muretræller med i en hyggelig atmosfære. Vi har også en svaghed for god jazz, så skulle du kigge ned i butikken, er der en god sandsynlighed for, at Louis Armstrong spiller musik på anlægget. Så kan du bevæbne dig med en kop kaffe eller et glas vin, og gå rundt, mens du kigger på alle lækkerierne. Her er vine i alle prisklasser og til enhver smag.

Vi leverer vin til restauranter i hele Danmark. Vi vil gerne være tætte på vores kunder - derfor samarbejder vi efter princippet ”Less is more”.

Vi ønsker at have få kunder i hvert område og holde dem tæt på kroppen. Vi er ikke interesseret i at sælge dig 24 flasker vin, for så at skynde os videre til den næste kunde, men i et løbende samarbejde, hvor vi er tæt på dig og din forretning.

Hvorfor? Sandheden er at alle kan levere god vin, så vi syntes du skal stille større krav end ”bare god vin”.

Hvis vi skal kunne hjælpe dig, skal vi forstå dit behov. Derfor får du en konsulent tilknyttet, der ikke har mange kunder, men har god tid til dig og kan hjælpe dig med en lang række af tiltag.

Hvad betyder det for dig?
Ud over at vi har god tid til dig, betyder det at vi kan hjælpe med så meget mere end ”bare vinen”. Vi kan hjælpe med alt inden for glas, tjenerundervisning, Gourmet Events, Spiritus og meget mere. Ring til Peter fra Gourmet Wine på 2115 8115, så kan vi tage en snak om mulighederne ud fra netop jeres behov.

 
 

Online smagstest

Vores online smagstest hjælper dig med at finde vine, der passer bedst til din personlige smag

Tag testen

Mad & Vin

Find nemt vin til din mad og dens smagsudtryk

Gå til Guide

 

Vin til erhverv og virksomheder

Vi servicerer dagligt en række erhvervsvirksomheder i Danmark. Om det gælder receptionsgave med de 2 flasker, den store julegave ordre eller andet, så er vi klar.

Har du overvejet om i skal have en personaleaften? Så ring til os. Vi har stor erfaring i at sætte sådan nogle sammen. Vi kan f.eks. tilbyde landskampe, hvor vi ”smager 2 lande op mod hinanden”. Mens vi stemmer om vores favorit under afslappede rammer. Vi kan også tilbyde vinmiddage på en række restauranter landet over.

Ring til Peter fra Gourmet Wine på 2115 8115 og fortæl lidt om jer, så laver vi en pakke til jer, der dækker netop jeres behov.

Peter fra Gourmet Wine
 
 

Køb 6 forskellige og få laveste pris

Hos os får du altid laveste pris uanset om du vælger 6 forskellige vine eller 6 ens. Vælg de vine du ønsker og se prisen i kurven

Gå til shop og køb

Smagstyper

Find nemt vine indenfor smagstyper som f.eks ”kraftige rødvine” eller ”elegante bobler“

Gå til guide

 
Vinglas med hvidvin

Gourmet og vin events

Hos Gourmet Wine til vi gerne dele vores passion med andre. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med gode restauranter, en række events landet over. Vi har ca. 2-4 events om måneden, fordelt på de klassiske vinsmagninger i vores butik, og Gourmet Aftner på restauranter.

Vi ynder og gøre tingende lidt anderledes, derfor er en klassiske ”Winemaker dinner” afskaffet. Vi lover en til gengæld aftner med masser af viden, underholdning og god vin.